Egy amerikai hűtő olcsóbban kerülhet a konyhájába, ha tőlünk vásárol! A hűtő csomagolása sérült, de a konyhai berendezés hibátlan!

Egy új hűtő olyan konyhai berendezés, amit nem mindenki engedhet meg magának drágán. Egy minőségi konyhai gép nagyon jó befektetés, ami hosszú távon is kifizetődik. Az új hűtője akár egyenesen Amerikából is érkezhet, ha ilyen konyhai berendezést szeretne és nem is kell hozzá kifizetnie a termék teljes vételárát. Mi ebben a trükk? Egyáltalán semmitrükk nincsen! Az amerikai hűtők mindegyike teljesen új és hibátlan, nem a hűtő sérült, hanem a csomagolása.

A csomagolás sérült termékeket már nem lehet eladni eredeti áron, mert érték csökkentnek számítanak a sérülés következtében. A szállítás közben megsérült termékeket ebből az okból úgy kell eladni, hogy csökkentik az eredeti árukat. Természetesen egyetlen termék sem kerül úgy egy vásárlóhoz, hogy az nem működik úgy, mint egy teljesen új hűtő. A nálunk kapható amerikai hűtőkről minden információt megadunk az érdeklődőknek és szívesen segítünk abban, hogy a számukra ideális hűtőt kapják meg.

Az amerikai hűtők új termékek, még nem bontották ki őket a csomagolásukból és nem is használták őket. A hűtő vásárlás úgy működik, mint egy átlagos áruházban. A termék kínálat megismerése után ki tudja választani azt a terméket, amit szeretne megvásárolni, kifizeti, a futárszolgálat pedig kiszállítja Önnek arra a címre, amit megadott nekünk. Az új amerikai hűtője hamarosan már ott fog díszelegni a konyhájában, amit Ön fog először használni. Vásároljon olcsóbban hűtőt, fizessen kevesebbet egy olyan áruért, ami mindenben egyezik a sértetlen csomagolással rendelkező hűtők tulajdonságaival!

Az amerikai hűtőkről és a többi, megvásárolható új, szállítási sérült termékről érdeklődjön a cégünk honlapján! A honlap a www.hasznaltgep-diszkont.hu webcímen található, itt tettük közzé a cégünk elérhetőségeit is. A  36-20-665-17-26 telefonszámon vagy pedig a haztartasigepdiszkont@gmail.com email címen adunk további tájékoztatást a megvásárolható termékekről és a szolgáltatásainkról!