Beépíthető biokandallóval az otthonos hangulatért

A kandallóról, a tűz látványáról és fényeiről, ropogásáról mindenkinek meleg, otthonos érzése támad. Biztosan sokan ábrándoztak már róla, hogy milyen jó lehet a hosszú téli estéken egy kandalló mellé kuporodni és élvezni a nyugalmat, olvasni, beszélgetni. Azonban kandallóépítésre sajnos nem minden lakás alkalmas, hiszen szükség van hozzá kéményre és természetesen számtalan biztonsági előírást kell figyelembe venni. Szerencsére ma már van olyan megoldás, aminek köszönhetően bárhol élvezhetjük a kandalló nyújtotta meleg, otthonos hangulatot, mégpedig a beépíthető biokandalló.

beépíthető biokandalló működése sokban különbözik a hagyományos kandallóétól. A legfontosabb, hogy a szerkezet nem fatüzelésű, a használata bioalkohollal történik. Az égés során kizárólag vízgőz és szén-dioxid keletkezik, nincs füst, hamu és kellemetlen szag. A beépíthető biokandalló biztonságosan használható gyakorlatilag bárhol, anélkül, hogy kémény kialakítására lenne szükség. Ennek köszönhetően remek lehetőség arra, hogy akár egy társasházban, akár egy panellakásban élvezhessük a tűz látványát, fényeit, könnyedén megteremtve ezzel a vágyott melegséget, otthonos hangulatot. A beépíthető biokandalló falba vagy bármilyen anyagba beépíthető, természetesen a megfelelő szigetelés mellett. Működését biztonságosság, egyszerűség és tisztaság jellemzi. Nem kell hozzá fát hasogatni, hamut, kormot takarítani, viszont a hangulattal kapcsolatban sem kell kompromisszumot kötni. A beépíthető biokandalló árban is megfizethető, egy hagyományos berendezésnek csupán a töredékébe kerül.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.biokandallok-shop.hu weboldalra! A beépíthető biokandallók mellett szabadonálló készülékeket is talál webshopunkban. Ha további kérdése merült fel a működéssel vagy a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06 30/785 70 70-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben.

ugrás az oldal tetejére