Pince vízszigeteléssel teljes körűen használható helyiséget nyerhet!

Sajnos nem minden házhoz tartozik pince, de amihez igen, ott mindenképp érdemes kihasználni, hiszen rengeteg helyet spórolhatunk vele az otthonunkban. A pincében helyet kaphatnak a ritkán használt dolgaink, a szezonális ruhák, sporteszközök, a szerszámok, de még számos élelmiszernek is ideálisak a pincében lévő körülmények. Ahhoz azonban, hogy a helyiség valóban teljes körűen kihasználható legyen, meg kell szabadulnunk a pincékben gyakran gondot okozó falpenésztől és a falak nedvesedéstől. Erre a legjobb módszer a pince vízszigetelése.

pince vízszigetelésének köszönhetően véget vethetünk a páralecsapódásnak a falakon. A nyirkos levegő és a nedvesség hatására sajnos gyorsan kialakul a penész, ami nem csak csúnya, hanem egészségtelen is és a jellegzetes, dohos szag okozója. Sokan azt gondolják, hogy természetes, hogy a pincében dohos szag uralkodik, pedig egyáltalán nem az! A falpenész ellen a földfelszín alatti helyiségben is lehet és érdemes is küzdeni. A pince vízszigetelés végleg megoldja a problémát, megszünteti a penész számára ideális körülményeket. Természetesen ez után szükség van a helyiség alapos kiszellőztetésére, a dohos szagnak kell egy kis idő, mire teljesen eltűnik. Ezt követően viszont teljes körűen használhatjuk a helyiséget, nem kell attól tartanunk, hogy az ott tárolt dolgainkat is átjárja a kellemetlen szag. A pince vízszigetelés mindenképp megéri, ha ki szeretnénk használni a pincét és szívesen tárolnánk ott ruhákat, bútorokat vagy akár élelmiszereket is.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a pince vízszigeteléssel kapcsolatban. Korszerű technológiával állunk ügyfeleink rendelkezésére, méghozzá kedvező áron, érdemes hozzánk fordulni bővebb tájékoztatásért. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el honlapunkra, a www.basa-falszigeteles.hu weboldalra! Ha további kérdése van vagy szeretné igénybe venni a pince vízszigetelést, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 0036-70-2644349-es telefonszámon vagy a pbasahidi@gmail.com e-mail címen, szívesen segítenek mindenben!

ugrás az oldal tetejére