palatető elszállítását tető felújításánál tervezze meg! A régi tető maradékának szállítását bízza csak ránk!

A pala használata évtizedes múltra tekint vissza. Az ebből az anyagból készült tetőket egyre több házon kell felújítani, hiszen elkezdenek tönkremenni. A palával azonban óvatosan kell bánni, annak nyilvánvaló veszélyei miatt. A sérült pala lemezekből ugyanis azbeszt por szabadul fel és jut a levegőbe. Az azbeszt mérgező az emberre és a környezetre nézve is, ezért a tetőfelújításhoz a palatető elszállítás szakszerű kivitelezését is meg kell tervezni.

palatető elszállítást régi tetőkhöz rendelik meg, amikor a tulajdonosok eldöntötték, hogy cserép vagy egyéb, modernebb és kevésbé veszélyes anyagból készült borítást rakatnak a házra. A pala könnyen megsérülhet, a viharok, jégesők, a mohásodás vagy egyszerűen az öregedés hatására repedezni kezd, töredezik. Az ilyen tető lebontása körültekintést igényel, ehhez kapcsolódóan pedig a palatető elszállítást is szakemberrel kell elvégeztetni. A palatető szállítást olyan cég végezheti, ami rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel és képzett szakembereket foglalkoztat. A szakszerű bontás mellett a gyors összegyűjtést és a praktikus elszállítást is el tudjuk végezni minden megrendelőnek. Az egyébként is sérülékeny palatető fedéstől szabaduljon meg rizikó nélkül, olyan csapat segítségével, ami nagy gyakorlattal rendelkezik ezen a téren és a palatetőt elszállítja! Az azbeszt tartalmú palatető veszélyes hulladéknak minősül, tehát nem keveredhet egyéb, hétköznapi hulladékkal és nem is maradhat ott a felújítás helyszínén, nyílt terepen. Ha végleg meg akar szabadulni a több évtizedes építőanyagtól, akkor a bontással történő tetőfelújítást ajánlott választani!

A régi tetőt szeretné végre korszerűsíteni és lecserélni egy újra? Forduljon hozzánk bizalommal és gyorsítsa fel a felújítást! A palatető elszállításról a honlapunkon talál információkat, nézze meg a www.orszagoslomtalanitas.hu webcímen, hogy mit ajánlunk Önnek! Az itt feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk ajánlatot: 06 70 299 57 60, imreandras61@gmail.com.