zsaluzia egy kevésbé ismert, de rendkívül sokoldalú árnyékoló, ami számtalan előnyével garantáltan meggyőzi Önt is. Ha meghozta a döntést, mi segítünk formába önteni elképzeléseit, hogy az új árnyékoló minden részletében tökéletes legyen!

Nem kérdés, hogy az otthon kényelméhez az árnyékoló is hozzátartozik, az viszont már okozhat fejtörést, hogy milyen típus mellett döntsenek a tulajdonosok. Nem kell megállni a jól bevált megoldásoknál, érdemes nyitottnak lenni az olyan árnyékolókra is, amik nem kapnak akkora figyelmet, hiszen a kevésbé ismert típusok között igazi kincsek is vannak. A zsaluzia pontosan egy ilyen árnyékoló, egy nagyszerű lehetőség, amivel minden érdeklődőnek ajánlott megismerkednie.

zsaluzia legnagyobb előnye a precíz fényszabályozás, a lamellák mozgatásával ugyanis teljes mértékben az igényekre szabható a beáramló fény mennyisége. Ez az árnyékoló a kíváncsi tekintetekkel szemben is véd, méghozzá úgy, hogy közben a fényt is beengedi, ami szintén a rugalmasan állítható, forgatható lamellák révén lehetséges. A zsaluzia előnyei azonban itt nem érnek véget, az árnyékoló a hőszigetelés terén is kiválóan teljesít, teljes zárással ugyanis a szélsőségesen meleg és hideg levegő sem érintkezik közvetlenül a nyílászáróval. Egy olyan árnyékolóról van szó, ami már ránézésre is masszív, lehúzott állapotban pedig egy nehezen áthatolható réteget képez, így az otthon biztonságát is támogatja. Végül, de nem utolsó sorban a zsaluzia stílusos, sőt, kifejezetten elegáns megjelenéssel bír, és mivel a lamellák szinte bármilyen színt kaphatnak, csak az ízlésen múlik, milyen lesz az árnyékoló.

Ez az, amire szüksége van? Cégünk, a MOVATHERM Bt. számtalan variációval várja mindazokat, akik látnak fantáziát a zsaluzia használatában. A www.movatherm.hu weboldalon Ön is megismerkedhet a részletekkel és lehetőségekkel, illetve mindent megtudhat cégünkről is. Ha ajánlatot kérne vagy szeretne többet megtudni az árnyékolóval kapcsolatban, várjuk megkeresését a +36-96-234-090-es telefonszámon és a movatherm@gmail.com e-mail címen!