Tetőablak csere? A belső burkolatok helyreállítása sem gond!

Az energiaárak drágulása következtében az elmúlt időszakban nagyon sokan döntöttek a régi nyílászárók cseréje mellett. Érdemes azonban nem „csak” a nagy ablakokat és a rosszul szigetelő ajtókat lecserélni, hanem a tetőablakokat is. Gyakran tapasztaljuk, hogy erre amiatt nem kerül végül sor, mert a lakástulajdonosok attól tartanak, hogy túl sok munka lesz a csere során megsérülő belső burkolatok helyreállítása. Azonban emiatt nem éri meg tovább halogatni az elöregedett tetőablakok cseréjét!

Természetes, hogy amikor a régi tetőablak eltávolításra kerül, akkor valamelyest megsérülhet körülötte a burkolat. Azonban az esetek többségében könnyen és gyorsan kijavítható sérülések történnek, és a belső burkolatok helyreállítása sem a költségeket, sem a munkára fordított időt nem növeli meg jelentősen. Annak pedig, aki biztosra szeretne menni, érdemes a BAU-LUXUS Kft.-re bíznia a tetőablakok cseréjét, ugyanis csapatunk egyúttal vállalja a belső burkolatok helyreállítását is. Ha minket hív, nem kell külön szakembert keresnie az utólagos feladathoz. Cégünk szakemberei csak a belső munkálatok helyreállítása után távoznak a helyszínről, így Önnek csak annyi dolga marad, hogy élvezze az új tetőablak látványát és kiváló hőszigetelő hatását. Ne mondjon le ezekről az előnyökről, hiszen jó hőszigeteléssel rengeteget spórolhat, méghozzá hosszú távon! Csapatunk az ablakcsere után a belső burkolatok helyreállítását lambériával vagy gipszkartonnal végzi, a megrendelő igényei szerint. Megfizethető árakkal állunk rendelkezésre és munkánkra három év garanciát adunk.

Amennyiben a tetőablak csere iránt érdeklődik, látogasson el honlapunkra, a www.tetoablakbeepites.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha pedig úgy döntött, hogy ránk bízza az ablakcserét és a belső burkolatok helyreállítását, forduljon hozzánk bizalommal a 06/20-314-6148-as telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről és válaszolnak minden kérdésére.

ugrás az oldal tetejére