Vizes falak utólagos szigetelésével a penész ellen

Az elmúlt néhány hétben igencsak más képét mutatta az időjárás, mint nyáron. Sok ingatlan ázott be, ami nem csak azért probléma, mert a víz csúnya foltot hagy a falon, hanem azért is, mert a nedves közeg ideális táptalajt nyújt a penésznek, így, ha többször előfordul beázás, az óhatatlanul is penészedéshez vezet. A legjobb, ha ezt meg tudjuk előzni, márpedig szerencsére nem lehetetlen: a vizes falak utólagos szigetelése tökéletes megoldást nyújt.

A vizes falak utólagos szigetelése több okból kifolyólag is szükségessé válhat. Egyrészt gyakori, hogy a régebbi építésű ingatlanokban a szigetelés már lényegében teljesen felmondta a szolgálatot, ezért szinte állandó jelleggel nedvesek a falak, de hirtelen történő beázás is megeshet. Természetesen, ha például egy nyitva felejtett ablak miatt ázik be a lakás, az sem kellemes, de ebben az esetben nincs szükség komolyabb problémamegoldásra. A vizes falak utólagos szigetelése akkor jelent megoldást, ha a falakat rendszeresen nedvesnek, nyirkosnak érezzük. Ez látható és sajnos érezhető is, hiszen a benti levegő is párás, de idővel, ha a penész is megjelenik, a dohos szag is árulkodó jel lesz. A vizes falak utólagos szigetelésével azonban megelőzhetjük a további kellemetlenségeket, így akár a penészedésnek is elejét vehetjük. Sajnos sok ingatlanban szinte örökös küzdelem zajlik a penész ellen, mert újra és újra felüti a fejét, hiába irtják ki. A megoldás ilyen esetben is a vizes falak utólagos szigetelése, aminek köszönhetően végleg megszabadulhatunk a problémától. A Bona-Si Szig Building Kft. kedvező feltételekkel, rövid határidőn belül elvégzi ezt a feladatot, a vizes falak utólagos szigetelésének köszönhetően pedig Önnek nem kell többé a nyirkosság és a penész miatt aggódnia.

Bővebb információért keresse fel weboldalunkat, a www.bonasi.hu honlapot! Ha további kérdése merült fel a vizes falak utólagos szigetelésével kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36 70 520 6663-as telefonszámon vagy az info@bonasi.hu e-mail címen, szívesen segítenek mindenben!

ugrás az oldal tetejére