Mindig is olyan otthonra vágyott, aminek minden részlete egyetlen lakberendezési irányzat mentén van kialakítva? Nem szívesen kezdene komolyabb átalakításba, de akkor lenne igazán elégedett, ha nem csak a bútorok, hanem a falak burkolata is illeszkedne a megálmodott koncepcióba? Polisztirol falpanelek használatával könnyedén a választott stílusba öltöztetheti a falakat!

Ha egy kicsit elmélyült a lakberendezési stílusok rejtelmeiben, talán már tudja, hogy nem feltétlenül kell szakértelem a hangulatos otthon megteremtéséhez. Elég kiválasztani egy irányzatot, és annak jellemzőit figyelembe véve összeválogatni a berendezési elemeket, dekorációkat. Ha így még nem érzi teljesnek az összképet, a falak burkolatát is átvariálhatja, de tény, hogy ez komolyabb munka.

A klasszikus irányzathoz remekül passzol a meleg hatású fa burkolat, míg a modern stílus az egyszerű, már-már rideg felületekkel, például a betonnal mutat jól. Ha ilyesmiben gondolkodik, szerencsére nem kell hosszan elnyúló, költséges felújításba kezdenie, elegendő néhány polisztirol falpanelt vásárolnia.

A falpanelek a legkülönfélébb mintázatokban érhetőek el, ennélfogva tökéletes alternatívái lehetnek a hagyományos alapanyagokból készült burkolatoknak. Nem csak a falak, hanem akár a mennyezet is burkolható velük, könnyű súlyukból adódóan ilyen formában is megbízható megoldást jelentenek.

A polisztirol falpanelek vásárlása során egyedül a helyes méretezésre kell figyelnie, a kiszemelt felület méretének megfelelő darabszámú panelre lesz szüksége. Ha kiválasztotta a dizájnt és tudja, hogy hány darab panel fog kelleni, már csak a ragasztót kell beszereznie, és máris nekiláthat, hogy újjá varázsolja a falakat.

Ön milyen enteriőrt álmodott meg? Fedezze fel cégünk, a BIO FLAME s.r.o. webáruházát, és válasszon olyan polisztirol falpanelt, amivel a falakat is kedvenc stílusába burkolhatja! A www.falburkolat-shop.hu weboldalon pár kattintás a rendelés, ha pedig bizonytalannak érzi magát, szívesen segítünk! A +36-30-785-7070-es telefonszámon és az info@falburkolat-shop.hu e-mail címen várjuk megkeresését!