Új hőszivattyúra lenne szüksége otthonába, amivel energiatakarékosabbá teheti a rendszer üzemeltetését? A megbízhatóságot éppen olyan fontos szempontnak találja, mint az egyszerű vezérelhetőséget és a környezetkímélő technológiát? Érdemes megismerkednie az új Power World hőszivattyúval, ami minden részletében eleget tesz a modern kor igényeinek!

Akár fűtésre, hűtésre vagy éppen melegvíz előállításra szeretné használni a hőszivattyút, természetes, hogy az egyik legfontosabb szempont az Ön számára is az energiahatékonyság és ezzel együtt a kiadások csökkentése.

Az Easylife sorozatba tartozó Power World egy full inverteres hőszivattyú, melynek korszerű technológiai háttere lehetővé teszi, hogy alacsony költségek mellett élvezhessen maximális komfortot. Egy ilyen hőszivattyú használatával garantáltan le tud faragni otthona fenntartási költségeiből, ugyanis a készülék A+++ energiacímkét kapott.

A Power World hőszivattyú kontroll alatt tartja a vízhőmérsékletet, azt automatikusan, a környezeti hőmérsékletnek megfelelően állítja be. Ez nem csak egyszerűvé teszi a használatot, hanem egyben segít elkerülni a fölösleges fogyasztást is, ez tehát végső soron szintén hozzájárul a költségek csökkentéséhez.

A hőszivattyú R-32-es hűtőközeget használ, ami az R-410A-val összehasonlítva lényegesen környezetkímélőbb, globális felmelegedési potenciálja (GWP) csupán annak egyharmada. Ha tehát ilyen készülékkel egészíti ki a rendszert, Ön is tehet egy lépést a globális felmelegedés visszaszorítása érdekében.

A Power World inverteres hőszivattyú mindezekre ráadásul csöndes működés mellett képes, vagyis bátran használhatja otthonában, nem fogja megzavarni sem a lakók, sem pedig a szomszédok nyugalmát.

Cégünk, az ESTÉ Credit Side Kft. termékkínálatában már megtalálható az Easylife sorozatba tartozó Power World hőszivattyú is. Termékeinkkel kapcsolatban a www.rifeng-hoszivattyu.hu weboldalon tájékozódhat, szakmai kérdéseit pedig a +36-20-268-9757-es telefonszámon vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen tudja feltenni nekünk. Forduljon hozzánk bizalommal!