Ha tökéletes harmóniát szeretne teremteni otthonában, nem biztos, hogy mindent készen gyártva érdemes megvásárolnia. Mit szólna ahhoz, ha egy teljesen egyedi korlát futna végig a lépcső vagy épp a galéria mentén? Ha lát ebben fantáziát, csupán annyi a dolga, hogy megosztja a szakértőkkel, mi tetszene Önnek, hiszen a korlát építéssel szinte bármilyen elképzelést formába lehet önteni!

Korlátra mindenhol szükség van, ahol gondoskodni kell a biztonságról, az előre gyártott elemek azonban a legritkább esetben válnak be az otthonokban. Bizonyára Ön sem szeretne nap, mint nap olyan korlátot használni, ami nem egészen illik a környezetébe vagy egyszerűen nem nyeri el a tetszését, de szerencsére erre nincs is szükség.

Ha úgy dönt, hogy egyedi konstrukciót szeretne, az első lépés a korlát tervezés, ami igen precíz munkát kíván és minden részletre ki kell terjednie. A pontos és helyes méretezés a legfontosabb, de az alapanyagok kiválasztása és a formavilág megtervezése sem kevésbé lényeges, hiszen így lesz funkciójában és stílusában is tökéletes a korlát.

Célszerű már a tervezés folyamatába bevonni a szakembereket, még akkor is, ha nagyon határozott elképzelése van. Ennek egyszerűen az az oka, hogy nem csak az ízlésen, hanem a szakmai jártasságon is múlik a végeredmény, és egy profi csapat rá tud világítani olyan részletekre, amikre magától talán nem is gondolna.

Amint a tervek készen állnak, kezdetét veheti a korlát készítés, ami egy jól felszerelt üzemben nem jelenthet akadályt. Korszerű gépekkel könnyedén megvalósíthatóak az átlagostól eltérő méretek vagy akár íves formák is, a végeredmény pedig garantáltan gyönyörű lesz.

Cégünk, a Svéger-Fém Kft. egy tapasztalt szakemberekből álló csapat, akikre számíthat a tervezésben és megvalósításban egyaránt. Tevékenységünkről tájékozódhat a www.svegerfem.eu weboldalon, ha pedig szeretne ajánlatot kérne, esetleg kérdése lenne a megvalósítási lehetőségeket illetően, a +36-20-984-0246-os és a +36-20-347-2144-es telefonszámok egyikén várjuk megkeresését!