Végre megtalálta álmai otthonát, de nincs kibékülve a meglévő kerítéssel? Manapság már ezen a területen is számtalan típusból lehet válogatni, de a legjobb megoldás mégis az, ha nem a szaküzletek kínálatából választ, hanem kerítés építés mellett dönt. Ne feledje, hogy az egyedi gyártás alapja a gondos tervezés, fontolja hát meg alaposan, milyen legyen a kerítés!

A kerítés egyértelműen jelöli a telekhatárokat, de hogy ezen felül milyen egyéb funkciót tölt be, az csakis attól függ, hogy mire tart igényt. Lehet ez egy határozott védelmi vonal, de akár egy izgalmas stílusú, könnyen átlátható szerkezet is, ami a járókelők elé tárja a kert szépségét. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy milyen szempontokat érdemes átgondolnia, ha egyedi kerítés építésben gondolkodik!

Az első kérdés, hogy zárt vagy nyitott legyen a kerítés, előbbi értelemszerűen privát szférát biztosít és akár védelmet nyújt a betolakodókkal szemben is, utóbbi pedig a kívánt mértékben betekintést enged, ezért itt az esztétikai funkció kap nagyobb hangsúlyt. Ezzel összefüggésben a kerítés magasságát is meg kell határozni, az előzőhöz hasonló szempontok mentén gondolkodva.

Ha ez megvan, következhet az alapanyag kérdése, ami nem csak a kerítés stílusát határozza meg, hanem a karbantartási igényét is. A megjelenést illetően célszerű a házhoz igazodni, ezzel lehet harmonikussá tenni az összképet, de ha a bejárathoz, erkélyhez például korlát gyártásra is szükség lesz, azzal is ajánlott összhangba hozni a megjelenést. Nem mindegy az sem, hogy mennyit tud, illetve szeretne majd foglalkozni azzal, hogy a szerkezet hosszú távon megőrizze szépségét.

Cégünk, az Euro-Fém Kft. megvalósítja a kerítést, amit megálmodott, hiszen az egyedi gyártás az egyik legfőbb tevékenységi körünk. Szolgáltatásunkkal és a kerítés építés lehetőségeivel kapcsolatban a www.euro-fem.hu weboldalon tudhat meg többet, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni, a +36-20-971-6829-es telefonszámon vagy az info@euro-fem.hu e-mail címen várjuk megkeresését!