Energiatakarékos otthont szeretne, de bizonytalannak érzi magát, hogyan lehetne megvalósítani napelem rendszer nélkül? A készház építés a megfelelő fűtési móddal kiegészítve segít visszaszorítani a fenntartási költségeket és óvni a környezetet. Kisebb és nagyobb alapterületű ingatlanokhoz is tudunk optimális megoldást ajánlani, mutatjuk, hogyan tud okosan spórolni a kormány bejelentésétől függetlenül!

Az új építésű otthonok esetén a napelem rendszer volt eddig a legjobb opció. Ám mivel a kormány úgy határozott, hogy az a továbbiakban már nem táplálhat be villamos energiát a hálózatba, sokan nem tudják, mi a megoldás. Egy kiváló hőszigetelőképességű könnyűszerkezetes ház tökéletes alapot biztosít, hiszen ez garantálja, hogy az energia a lehető legjobb hatásfokkal hasznosuljon, ehhez azonban jól megválasztott fűtési módra van szükség.

Kisebb alapterületű, 80 m2 alatti ingatlanok esetén fűtésre optimalizált klímát ajánlunk, egy ilyen készülék ugyanis egész évben megfelelő komfortérzetet biztosít. A klímának csekély a helyigénye, lényegében hangtalanul működik és a telepítése sem jelent irreálisan magas költséget, vagyis olyan készülékről van szó, ami minden szempontból eleget tud tenni az igényeknek. Ráadásul akkor, ha a rendszert egy használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyús bojler is kiegészíti, teljes mértékben eleget tud tenni az energetikai követelményeknek.

Nagyobb alapterületű ingatlanok esetén hőszivattyús fűtésrendszerrel érdemes teljessé tenni a készház építést, aminek a lényege, hogy a környezeti hő hasznosításával lehet energiát előállítani. Bár a működési elvet tekintve többféle opció érhető el, mi a levegő-víz hőszivattyú és a padlófűtés kombinációját javasoljuk, ehhez célszerű még beszerezni egy puffer tartályt is. Mindezeknek együtt már nagyobb helyigénye van, ez indokolja, hogy ezt az alternatívát elsősorban olyan otthonokba ajánljuk, ahol van lehetőség külön háztartási helyiség kialakítására.

Cégünk, a Taksony H-BEK Építőipari Kft. Önnek is megtalálni azt az opciót, amivel a készház építés a várt eredményt hozza. Ismerkedjen meg ajánlatainkkal a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalon, és kérje bátran segítségünket egy minden igényt kielégítő, energiatakarékos otthon megvalósításához! Várjuk megkeresését a +36-30-444-1590-es telefonszámon vagy az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címen!